De Leadgenerator

Verkennen

Een Nederlands bedrijf heeft als doel het genereren van verkoopleads voor aangesloten partnerbedrijven. Sommige partnerbedrijven zijn ontevreden over de contracten die zij met het bedrijf hebben. Leads die omzet genereren worden niet gerapporteerd waardoor het bedrijf fees mist die feitelijk tot hun inkomsten behoren.

Verruimen

Uit analyse van het probleem blijkt dat er onduidelijkheid heerst over wie er eigenaar is van het begin van het verkoopproces.

Verbinden


Cramdon werkt de twee uiterste opties van een oplossing uit: de controle van het verkoopproces blijft bij het bedrijf zelf óf deze controle gaat naar de partnerbedrijven, waarbij het lead genererende bedrijf de uitvoerder wordt. Deze opties worden aan beide partijen voorgelegd.

Verwezenlijken

Het bedrijf dat de leads genereerde, kiest er uiteindelijk voor om zelf eigenaar te blijven van het verkoopproces omdat hun passie daar ligt. Een paar partnerbedrijven haakt daardoor af, maar dat wordt geaccepteerd. De contracten blijven ongewijzigd maar de duidelijkheid die is gecreëerd, zorgt voor tevredenheid bij alle betrokkenen.


quote verkennenSociaal, analytisch en intelligent. Paul kan kritisch zaken tegen het licht houden, goed luisteren en dan verdieping in de zaak geven door een andere kant te belichten.

Femke de Groof